13 Aralık 2015 Pazar

Karışık Alışveriş | Gratis , Oysho , H&M ,Mac , Note



Herkese Merhabalar!

Bugün sizlere son zamanlarda yaptığım alışverişlerimden bahsedeceğim. Kozmetikten başlarsak eğer aldığım ve kullandıkça daha çok sevdiğim ürün Loreal True Match oldu. Bildiğiniz gibi True Match'in yapısı ve ambalajı değişti. Ben eski halini de seviyordum fakat bu halini daha çok beğendim.
Detaylı yazısını da ileride yazacağım. Fiyatını hatırlamıyorum sanırım 50 TL civarı ama benim cildim karmadan yağlıya dönük ve ben çok sevdim.


 Mac'in bu mükemmel farını aldım. Adı Blue Flame, çok değişik yansımalı ve farklı bir fal. Inanılmaz sevdim. Bunu online alışverişle almıştım fiyatı 72 TL.

Bir diğer ürünüm de herkes tarafından çok beğenilen ve Instagram üzerinden @beautybybestiesxo hesabını birlikte kullandığım çok yakın arkadaşım Damla'nın da kullanıp beğendiği Batiste kuru şampuan.


Ben ürünün seyahat boyunu almayı tercih ettim çünkü kuru şampuanları genelde çantamda taşıyorum. Ben saçlarımı her gün yıkıyorum fakat bazen gün içinde rüzgardan vs aşırı sönüyor ve şapka/bere kullandığımda da yapışık çirkin bir görüntü oluyor. Ben aslında bu görüntüden kurtulmak için kullanıyorum bu ürünleri.
Bazen geç kaldığımda yıkamaya vaktim olmadığında hiçbir kuru şampuan tam temizlemediği için geç kalmayı göze alıyordum.. Ama Damla bu ürünü çok sevdiğini söyledi bu yüzden saçımın 2. gününde deneyip tam boyunu almaya karar verirsem yazısını yazacağım. Ben original olanını tercih ettim. Küçük boyu 15 TL büyük boyu 30 TL.

Note'un bu kalem farını gözlerimin altına sürmek için hem kendime hem de anneme aldırdım
Henüz deneme fırsatım olmadı ama en kısa sürede deneyeceğim. Ben akmayan uygun fiyatlı bir kalem bulamamıştım umarım bu benim istediğim gibi olur. Ben bir markette bulup sanırım 16 TL'ye aldım.


Oysho'dan bu alışverişte en sevdiğim parça olan Mr Wonderful koleksiyonundaki bu inanılmaz tatlı Unicorn'lu sweatshirt'u aldım. 

Ben bunu almak ve almamak arasında çok kararsız kaldım çünkü bu tarz kalın şeyler giymeyi tercih etmiyorum genelde fakat aldığımdan beri ciddi anlamda üzerimden çıkaramadım. Çok rahat, yumuşak ve kalınlığı beni fazla rahatsız etmedi. Sıcak tutuyor ama bunaltmıyor ayrıca bana ilk kez evde böyle birşey giydirebilen bir tatlılığı var! Koleksiyondaki ince pijama üstlerine bu kadar bayılmadım. Terlikler dikkatimi çekti ama inanılmaz kalınlar. Tasarımlar genel olarak çok hoş ama ben en çok bu sweatshirtu sevdim hatta bayıldım! Fiyatı 80 TL'ydi. Black Friday'de %20 indirimle 64 TL'ye kadar düşmüştü fakat ben o indirimi kaçırdım. 


H&M alışverişime gelirsek eğer, ben çok sevdiğim UGG ayakkabıların fiyatları gereksiz pahalı geldiği için onun  modelinde bir ayakkabı arıyordum ve H&M'de buldum. Minnoş anneannem bana hediye olarak aldı. 
Inanılmaz rahat ve uygun fiyatlı. Sanırım fiyatı 40 TL'ydi.  

Çantama,anahtarlığıma vs takmak için bu tatlı ponponları aldım tek olarak fiyatı 13 TL.

Bir de bu çok tatlı şarj kablosunu buldum ve fiyatı 15 TL'ydi.

Uzun zamandır almak istediğim kalın ve sıcak tutabilecek atkı tarzı birşey arıyordum bu ürünün de indirimle 50 TL'den 20 TL'ye düştüğünü görünce hemen kaptım. O kadar güzel ki başka renklerine de bakacağım. 

Dediğim gibi bu ürün de indirimle 20 TL'ye gelmiş oldu. 

Benim son zamanlarda yapmış olduğum alışverişler bu şekildeydi. Umarım sıkılmadan okumuşsunuzdur. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere!

Bana ulaşabilirsiniz
Instagram: damlacaglaseber
Snapchat: caglaseber

Mail: dcaglaseber@gmail.com

8 yorum:

  1. Ayakkabılara bayıldımmm ♥

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan,hepsi de birbirinden güzel :)

    YanıtlaSil
  3. Note ve şarj aletinden memnunmusunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Note'un ürününden çok memnun kaldım ve şarj aleti de iyi bir sorun çıkarmadı

      Sil
  4. Cnm instagramda cekilisine katildim tulaysarigil1984 olarak

    YanıtlaSil
  5. Ah senden sonra hiç geçmedi yaram çok kötü oldum ...

    YanıtlaSil