2 Aralık 2015 Çarşamba

Maybelline The Rocket Volum Express Mascara



 Herkese Merhabalar! 
Ilk blog yazımda sizlere çok sevdiğim bana Benefit They Are Real maskaramı unutturan Maybelline Rocket Volum isimli  rimelden bahsetmek istedim.  Benim son zamanlarda ne en çok sevdiğim rimel oldu kesinlikle.
Benim bir rimelden beklentim kirpiklerimi tek tek ayırıp dolgunluk vermesi ve gün içerisinde görüntüsünü kaybetmemesi, dökülme yapmaması vs. aynı zamanda kirpik kıvırıcı kullanmayı sevmediğim için biraz da olsa kirpiklerimi kıvırmasına da önem veriyorum. Fakat benim için en önemlisi simsiyah duran, dolgun ve birbirine yapışmayan kirpikler.
Ben bu rimeli geçen sene bir set ile almıştım, sanıyorum göz kalemi ile beraberdi. Ilk kullandığımda nefret ettim, cidden çöpe atmak falan istedim. Herkesin bu kadar beğendiği rimel bu muydu diye baya hayal kırıklığına uğramıştım. Çünkü kirpiklerimi inanılmaz yapıştırmıştı. Daha sonra şu an hangi blog olduğunu hatırlamıyorum ama bir yazıda kuruması gerektiğini birkaç kullanımda düzeldiğini okudum. Bu yüzden biraz kurumasını sağlayıp kullandım ve BA-YIL-DIM!
Fırçasının görüntüsü bu şekilde; 
Tombik,uca doğru küçülen sert yapıda bir fırçası var. Ben ilk kullandığım zamanlarda gözüme sokup bayağı canımı yakmıştım bu yüzden dikkat edin.. Uç kısmına doğru küçüldüğü için tüm kirpiklerinize rahatlıkla ulaşabiliyor.
Tek kat uyguladığınızda doğala yakın, 2-3 kat uyguladığınızda da daha yoğun ve belirgin kirpikler elde edebilirsiniz. 

Geçen seneden beri bittikçe alıyorum, benim favorim Benefit They Are Real rimeliydi fakat bunu bu kadar çok sevince They Are Real'ı pek fazla aramadım.

Kirpiklerime verdiği etki de bu şekilde ;

Benim favori drugstore rimellerimde ilk sırada kesinlikle Maybelline Rocket Volum var! Ürünü Watsons ve Gratislerde bulabilirsiniz indirimsiz fiyatı sanırım 20-22 TL civarı, ben Gratis'in geçtiğimiz günlerde yaptığı büyük indirimle sanıyorum 14 TL'ye almıştım. 
Bir sonraki yazımda tekrar görüşmek üzere, sevgiler! 

Bana instagram hesabım üzerinden ve mail adresimden ulaşabilirsiniz!
Instagram: damlacaglaseber
Mail: dcaglaseber@gmail.com
Snapchat: caglaseber

2 yorum:

  1. Cok guzel gozukuyor. Ben de loreal miss manga kullaniyorum uzun zamandir fakat bu baya uygun fiyatli deneyecegim :)

    YanıtlaSil
  2. Cok guzel gozukuyor. Ben de loreal miss manga kullaniyorum uzun zamandir fakat bu baya uygun fiyatli deneyecegim :)

    YanıtlaSil