6 Aralık 2015 Pazar

the Balm Ürünlerim / Favorilerim ♥

 Herkese Merhabalar! 

Bugün sizlere makyaj koleksiyonumdaki The Balm ürünlerinden bahsedeceğim. The Balm markası benim en sevdiğim markalardan. Ambalajları harika,kaliteli, fiyatları uygun.
 Indirimlerde denk gelirseniz daha da mükemmeller!
Ben genelde koleksiyonumdaki The Balm ürünlerini indirimlerden faydalanarak aldım ve hepsinden inanılmaz memnunum, bu yazıda genel olarak anlatacağım, ileride istediğiniz ürünlerin detaylı inceleme yazılarını da yazabilirim :) Şimdi elimdeki ürünleri incelemeye başlayalım;

Ilk olarak far paletlerinden bahsedeyim,genel olarak renklerini ve pigmentlerini seviyorum bence tek sorunu cidden çok fazla tozutmaları,yine de renklerini çok sevdiğim için vazgeçemediğim paletler.
Benim favorim olan NUDE DUDE ile başlıyorum.

Bu palette 4 adet mat 8 adet ışıltılı far bulunuyor. Ben genelde mat tercih etsem bile bu paletteki ışıltılı renklerin duruşu bence çok doğal ve güzel duruyor. 
Renkleri çok kullanışlı hem gece hem gündüz makyajında kullanabileceğiniz renklerden oluşuyor.
Benim paletteki favorilerim; pembe/lila tonları Feisty,Flirty , aydınlatmak için kullanılabilecek renkler Fearless ve Fabulous ve crease bölgesinde harika duran kahve tonu Flawless
Benim The Balm markasına ait en sevdiğim palet Nude Dude.
Ben bu paleti Gratis'ten indirimle 48 TL'ye aldım.

NUDE TUDE Far Paleti

Ben bu paleti Nude Dude'dan önce almıştım, o zaman renkleri daha kullanışlı gelmişti fakat daha sonra Dude'u daha fazla sevdim. Bu palette de ışıltılı ve mat renkler mevcut. Ben bu paleti daha çok gece makyajlarına yakıştırıyorum. Nude Dude'u almadan önce en çok kullandığım paletimdi tabii, Sultry,Sexy,Sleek,Serious ve Stubborn paletteki favorilerim. Ben bunu çok önceden almıştım fakat yine indirimde 48 TL'ye bulabilirsiniz.

MONT BALM Far Paleti 


Benim Nude Dude'dan sonra en sevdiğim palet. 4 renkten oluşuyor bence sonbahar ve kış aylarına çok yakışan renkler bulunuyor. Bu paletteki tüm renkler favorim! Ama aralarından bir tane seçecek olsam Aspen derdim. Gerçekten çok güzel ve değişik yansımalı bir renk, bir de tozutmasa..
Bu paletteki Cortina isimli mat farı, Wet and Wild markasının Creme Brulee tekli farına çok benzetiyorum, Brulee benim en sevdiğim, günlük makyajımın vazgeçilmezi Cortina da ona oldukça benzeyen bir renk.
Bu paletteki her rengi kullanışlı buluyorum.
Ben bunu çok önceden aldığım için fiyatını hatırlayamıyorum maalesef :(
 Internetten baktığıma göre normal fiyatı 35-40 tl civarında olan bir ürün.

SHADY LADY Vol 3 Paleti

Bu palet benim çok alıp kullanamadığım bir palet oldu bu yüzden daha iyi değerlendireceğini düşündüğüm için annem kullanıyor, renklerini yine özel günlere gece makyajlarına vs uygun buluyorum bu yüzden fazla birşey söyleyemeyeceğim yine pigmentasyonları çok iyi ama tozutan klasik bir The Balm far paleti.Bu palette tek sevdiğim renk olan all the way annie renginin tekli farını aldım.

Elimdeki tek aydınlatıcısı ile devam edeyim;

CINDY-LOU MANIZER Aydınlatıcı

Bu aydınlatıcı benim Mary-lou almak için indirim döneminde tanıştığım bir aydınlatıcı oldu. Aslında pek emin olamamıştım fakat sonradan rengin duruşu çok hoşuma gittiği için indirimde de fiyatı uygun olduğu için aldım. Bu aydınlatıcı pembe renkte, çok güzel bir duruşu var. Ben swatchlamadan önce çok pembe durur diye düşünmüştüm fakat ciltte çok daha hafif bir pembelik olarak duruyor. Benim çok sevdiğim bir aydınlatıcı oldu.Malesef tam fiyatını hatırlamıyorum fakat indirimlerde bayağı uygun fiyata geliyor. Bir sonraki indirimde umarım Mary-lou da koleksiyonumdaki yerini alır.

BAHAMA MAMA Bronzer

Bahama Mama bana kontur yapmayı sevdiren bir bronzer, ilk denemelerimde yüzüme çamur sürmüş gibi durduğunda moralim bozulmuştu fakat deneye deneye öğrendim.Ben çok beyaz tenli olduğum için bu ürünü fırçanın ucuyla alıyorum ve çok iyi dağılana kadar fırçamla dağıtıyorum.Kalıp gibi duran ağır konturlerden hiç hoşlanmıyorum, daha güzel dağıtılmış doğal görüntü daha çok hoşuma gidiyor. Bu ürünü az kullanıp güzel dağıttığınızda çok güzel bir ürün. Koyu tenlilerde allık olarak da güzel duruyor.Ben indirimle 30 TL'ye almıştım.

FRAT BOY Allık

Ben  allık kullanmayı seven bir insan değilim, fakat Mac'in Peaches ve Gingerly allığından sonra en çok bu allığını seviyorum. Bu allık mat yapıda bir allık, içinde pembelik barındıran şeftali tonlarında bir renk. Ben bu allığı beyaz tenlilere çok yakıştırıyorum. Bu yüzden benim de sevdiğim bir allık. Pigmentasyonu ve kalıcılığı yüksek benim cildim yağlı olduğundan makyaj genelde çabuk akar fakat bu ürünle öyle bir sorun yaşamadım. Fiyatını hiç hatırlamıyorum maalesef.

HOT MAMA Allık

Bu allık mat yapıda olmayan bir allık ben genelde mat yapıda ten ürünlerinden hoşlansam da bu ürünün cildimde bıraktığı ışıltıyı ve yansımayı beğeniyorum. Şeftali tonlarında içinde altın yansımalar bulunduran bir allık. Mat yapıda allık sevmeme rağmen bu allığı da çok yapay durmadığı için beğeniyorum. Sanırım Nars'ın Orgasm allığına dupe olarak gösteriliyormuş.

Allıkların ve Bronzer'ın görünüşü bu şekilde;

Gelelim elimdeki The Balm markasına ait rujlara;

MEET MATTE HUGHES Likit Mat Rujları 

Mat ve likit yapıda olan  Meet Matte Hughes  rujlarına her indirimde koşarak gidiyorum fakat her gittiğime kalmamış oluyor. Bayram indiriminden en azından rengini ve yapısını denemek için değişik bir renk aldım. Bendeki rengi Sentinental rengi.Benim dudaklarımda koyu bir pembe olarak duruyor, pembe ruj pek tercih etmesemde tonu çok hoşuma gitti. Merak ettiğim rengi Charming umarım önümüzdeki indirimde denk gelebilirim.

READ MY LIPS Lipgloss 

Normalde lipgloss pek tercih etmem fakat bunu gerçekten çok seviyorum genelde gün içinde kahve tonlu  mat rujumdan sıkıldığımda üstünden bu gloss ile geçiyorum ve mükemmel oluyor. Bendeki rengi Snap.

The Balm markasına ait 3 adet fırçam var;
Bunlardan bir tanesi bu pudra fırçası, ben bunu daha çok allık sürmek için kullanıyorum. Kıllarının yumuşaklığı ve tasarımı da benim çok hoşuma gidiyor.

Diğer ikisi de Give Crease a Change isimli çift taraflı göz fırçaları. Bir tarafı yassı fırçadan oluşuyor ve farı tüm göz kapağınıza sürmek için çok kullanışlı diğer tarafı ise karıştırma fırçası ben bu fırçaları çok seviyorum, bu yüzden indirimde birtane daha almıştım. İki fırça da çok kullanışlı ve başarılı diyebilirim.
Benim koleksiyonumdaki The Balm ürünleri bu kadardı (şimdilik.. hehe) umarım severek okumuşsunuzdur.  Bu yazıda gösterdiğim ürünler zaten elediklerimin dışında kalan favorilerim bu yüzden hepsini gönül rahatlığıyla önerebilirim. Fakat  eğer yılbaşı indirimi için sadece birkaç ürün alacaksanız far paletlerine, mat rujlarına ve allıklarına şans vermenizi öneririm :) Bir sonraki yazımda görüşmek üzere hoşçakalın!

Bana ulaşabilirsiniz
Instagram: damlacaglaseber
Snapchat: caglaseber
Mail: dcaglaseber@gmail.com 

4 yorum:

  1. Çok güzel ve aydınlatıcı bir yazı olmuş :) Sizi instagramdan takip ediyordum,blogtan da takibe alıyorum şimdi :)

    YanıtlaSil
  2. Kaş farı bahama mama sı ve dawn boy allıgina bayiliyorum bende fircayi kardesim yurutmuss

    YanıtlaSil