12 Şubat 2016 Cuma

Golden Rose Longstay Liquid Matte Ruj


Herkese Merhabalar!


Bugün sizlerle çok sevdiğim bir ürün hakkında yorumlarımı paylaşacağım. Likit mat rujlar geçen seneden beri çok moda, özellikle bu sene pek çok ünlü marka likit mat rujlar çıkardı. Ülkemizde bulunan birkaç marka da likit mat rujlar üretti. Son zamanlarda değişik renk seçenekleriyle likit mat rujlar üreten markalara yeni katılan marka da Golden Rose markası oldu.

Golden Rose'un likit mat rujları 12 farklı renk seçeneği ile geldi. Benim ürünleri gördüğüm ilk günden beri favorim 10 numara olmuştu. Aynı zamanda 01 ve 03 numaralarına da bakmak istedim fakat İstiklal Caddesindeki Golden Rose mağaza çalışanının gereksiz ilgisi yüzünden, yani başımda beklemesinden bahsediyorum, bakmak içimden gelmedi. Hemen 10 numarasını aldım ve çıktım. Fakat beğendiğim 2 diğer renk için daha sonra tekrar uğrayacağım.


Ben 10 numaranın rengine bayıldım. Aslında bence çok iddialı ve değişik bir renk. Benim bu renklerde bir rujum olmamıştı hiç koleksiyonumda. Rujun sürümü kolay, yapısını çok beğendim. Ne çok katı ne çok sıvı bir yapısı var bu yüzden sürümü gayet kolaylaşıyor. Ayrıca bence çok da hoş bir kokusu var!
Kalıcılığına gelirsek eğer, ben bu ruju çok uzun saatler kullanmadım henüz fakat kullandığımda yemek yedikten sonra iç kısımlarda silinme oldu sadece, bu sorun diğer kullandığım rujlardada başıma geldiği için kalıcılığı bana göre çok iyi. Ben zaten yemekten sonra vs rujumu tazeliyorum. Benim hoşuma gitmeyen özelliği çok fazla çizgilere dolması kullanmadan önce peeling yapılmalı ve nemlendirici kullanılmalı diye düşünüyorum.


Dudakta duruşu da bu şekilde, snapchatten kaydettiğim için görüntü kalitesinin kusuruna bakmayın..

Instagram hesabımızda ( @beautybybestiesxo) paylaştığımda çok fazla kişi bulamadığından bahsetmişti ben de henüz Gratis mağazalarındaki Golden Rose standlarında bu rujlardan göremedim. İstiklalde kocaman mağazası varmış, onu da yeni farkettim. Orda sanırım tüm renkleri mevcuttu. İstanbuldaysanız eğer İstiklal Caddesindeki mağazasından bulabilirsiniz. 

Fiyatı 16.90 TL. Ben bu seriyi çok sevdim.
 Umarım sıkılmadan okumuşsunuzdur. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere!



  

2 yorum: